Halberg & Olsen

Nyheder

Ny udlejningssag 50 huse i Skærbæk

Halberg & Olsen Erhverv har netop startet udlejningen af 50 nyopførte rækkehuse beliggende i Skærbæk ved Fredericia. Halberg & Olsen har ligeledes solgt jorden som husene er bygget på til bygherrer og har således været involveret i sagen hele vejen.

Husene  har en særdeles god beliggehed i Skærbæk, tæt ved både skoven og vandet og ligeledes med kort afstand til indkøb. Der er fra husene direkte stisystem til skole, indkøb og nabo områderne der er forbundet med flotte naturkiler.

Husene er opført i flotte materialer med gode gennemtænkte løsninger. I Skærbæk Haven kan følgende hustyper tilbydes, 80 m2 (med 2 soveværelser), 95 m2 (med 2 & 3 soveværelse).

Husene er klar til indflytning den 01.02.2023.

For yderligere information omkring boligerne kan Frederik Lyager kontaktes på fl@halberg-olsen.dk

Halberg & Olsen Erhverv er specialiseret i projektudlejning af nyopførte huse og lejligheder i hele Danmark, ligesom vi kan tilbyde administration af eksisterende ejendomme.

Læs mere

Efterspørgsel på byggejord til rækkehuse

Her hos Halberg & Olsen oplever vi en stigende efterspørgsel efter byggeretter til opførsel af tæt-lav bebyggelse. Vi oplever efterspørgslen omhandler hele landet dog primært i områder der kan opnå minimums leje på kr. 1.100 pr. m2 for et rækkehus på ca. 95 m2, og en færdig pris på min kr. 20.000 pr. m2.

Halberg & Olsen har den sidste måned sendt 18 købsaftaler ud til godkendelse på byggejord fordelt over hele landet. De fleste af aftalerne som Halberg & Olsen indgår er betinget af udarbejdelse af lokalplan som vi også håndterer og leverer.

Nogle af årsagerne til stigningen i efterspørgsel af byggeretter skyldes efter vores vurdering flere årsager bl.a.

 • Energikrisen gør at lejere vil have energivenlige huse
 • Boformen, rækkehuse er meget populære at leje da man har egen have mv.
 • Kommunerne er underbemandet, hvilket gør at tilgangen af landbrugsjord til kommunejord er lav. Der er således ikke ret mange velbeliggende jordarealer i omløb.
 • Kommunerne er underbemandet samt lokalplanshåndteringerne er blevet meget omfattende.

 

Har du et jordstykke du overvejer at sælge som enten har en eksisterende lokalplan eller et jordstykke i landzone som ligger i kommuneplan er du velkommen til at kontakte Morten Olsen fra Halberg & Olsen  på mo@halberg-olsen.dk

 

 

Læs mere

Halberg & Olsen sælger jordstykke i Fjenneslev

Halberg & Olsen har netop gennemført en selskabshandel med salg af et jordstykke til opførelse af ca. 50 rækkehuse i Fjenneslev ved Sorø. Det er Halberg & Olsen Innovation der har udarbejdet lokalplanen.

Arealet er første leverance af et større område til opførelse af kvalitetsrækkehuse tilegnet udlejningsmarkedet. Halberg & Olsen vil ligeledes fortsætte i projektet med rådgivning omkring indretning og byggeriet samt varetage udlejningen af husene samt salg af de færdige huse.

Halberg & Olsen Innovation er specialiseret i udvikling af jordarealer samt lokalplaner til tæt-lav bebyggelse segmentet. Vi er pt. igang med flere spændende sager i hele Danmark.

For yderligere information om projektet eller kommende arealer kan du kontakte Morten Olsen på mo@halberg-olsen.dk

 

Læs mere

2 nye medarbejdere i Halberg & Olsen Innovation
I dag er en ganske særlig dag i vores søsterselskab Halberg & Olsen Innovation, idet vi kan præsentere to nye medarbejdere i vores travle jordudviklingsvirksomhed.
Et stort velkommen til vores nye udviklingschef Anette Ladefoged, som kommer fra en stilling som seniorprojektleder hos Sweco Architects. Anettes rolle hos Halberg & Olsen Innovation bliver at drive vores udviklingsafdeling med 4 ansatte samt sikre lokalplaner mv. på vores jordportefølje til tæt-lav bebyggelse, som pt. rummer mere end 50 lokationer i hele Danmark.
Også velkommen til Maya Dilling, som er tiltrådt stillingen controller i Halberg & Olsen Innovation. Mayas rolle bliver at assistere med udvikling og aflevering af jordstykker til tæt-lav bebyggelse. Maya har tidligere været ansat under gymnasietiden, som studiemedhjælper, så det er rart at hun nu er retur.
Halberg & Olsen Innovation er et søsterselskab til Halberg & Olsen Erhverv, som udvikler jord fra landbrugsjord til færdig byggejord med lokalplan - primært til opførelse af tæt-lav bebyggelse. Halberg & Olsen Innovation udarbejder lokalplaner med attraktive byggegrunde til opførelse af tæt-lav bebyggelse til udlejningsmarkedet. Halberg & Olsen Innovation leverer færdig lokalplanlagt jord til mange danske byggeselskaber, investeringsselskaber og fonde, som opfører og udlejer rækkehuse.
Halberg & Olsen Innovation arbejder geografisk i hele Danmark og er repræsenteret stort set over hele landet, hvor der er basis for udvikling af byggeretter til udlejningsmarkedet.

Læs mere

projekt i Haslev
Halberg & Olsen sælger rækkehus projekt i Haslev

Halberg & Olsen har netop gennemført salget af Ringstedvej 63A – 65G som en selskabshandel.

Halberg & Olsen har været med på rejsen af dette salg helt fra byggejord, idet byggegrunden ligeledes blev solgt af Halberg & Olsen til bygherren. Herefter varetog Halberg & Olsen , projektudlejningen af boligerne og derefter salget af ejendommen.

Halberg & Olsen arbejder pt. I flere byer på Sjælland med andre spændende projekter hvor vi sælger byggejord samt færdigopførte rækkehusprojekter.  Vi er pt. I gang i følgende byer på Sjælland:

 • Slagelse (byggejord til i alt ca. 50 - 60 enheder i 2 etaper).
 • Sorø (bygge jord til ca. 200 enheder i 2 etaper samt ca. 40 rækkehuse – som færdigopført).
 • Ringsted (bygge jord til ca. 200 enheder).
 • Roskilde (Bygge jord til ca. 60 enheder i en samlet etape).
 • Næstved (37 enheder som færdigopført).
 • Fakse (ca. 40 enheder som færdigopført).
 • Holbæk (bygge jord ca. 300 enheder fordelt på 3 etaper).
 • Gislinge (bygge jord ca. 100 enheder).
 • Stenlille (bygge jord ca. 35 enheder).

 

Såfremt du har interesse i at høre mere om vores unikke projekt koncept, hvor vi kan afdække alle processerne lige fra udvikling og levering af byggejord, byggeri, udlejning og administration til færdig driftsindkørte ejendomme er du velkommen til at kontakte Morten Olsen på tlf. 61133399 eller mo@halberg-olsen.dk .

Læs mere