Nyheder

Praktikant hos Halberg & Olsen
I denne uge har vi fornøjelsen af at have Astrid Frisgaard som praktikant

Astrid læser EUX Business på Rybners Handelsskole i Esbjerg med studieretningen kontor. Hun vil i løbet af ugen prøve kræfter med både byplanlægningsopgaver så som skitsering af bebyggelsesplaner hos Halberg & Olsen Innovation, og lige så vil hun hjælpe med mægleropgaver hos Halberg & Olsen Erhverv.

Vi er enormt glade for, at Astrid har valgt at være i praktik her hos os, og vi håber, at hun også i fremtiden vil interessere sig for ejendoms- og byplanlægningsbranchen.

 

Læs mere

Udlejning af rækkehuse i Egeskov
Halberg & Olsen Erhverv kan nu udbyde nyopførte kvalitetslejeboliger under opførelse til udlejning med indflytning 1. oktober 2023.

I Egeskov Byhuse befinder vi os i udkanten af Fredericia. Her er under 10 min kørsel til Fredericia midtby og i den anden retning rammer vi først Børkop/Brejning og herefter Vejle inden for 20 min. Egeskov er en hyggelig lille by, der opfylder hverdagens behov. Her finder vi et aktivt lokalsamfund med indkøbsmulighed samt skole og idrætsfaciliteter i nabobyen Bøgeskov, der ligger blot en kort cykeltur væk.

Er du blev nysgerrig på boligerne i Egeskov? Så se et eksempel på én af boligerne her.

Vi har allerede lejet de første 8 boliger ud, så skynd dig at give os et kald allerede i dag.

 

Er du ved at opføre boliger til udlejning - eller påtænker du at gå igang? Så kan du med fordel kontakte os for et uforpligtende tilbud

Halberg & Olsen Erhverv varetager projektudlejninger med komplet juridisk pakke indeholdende husorden, lejekontrakter, indflytningssyn og -rapporter samt fremvisninger i forbindelse med udlejning og vi følger udlejningen helt til dørs.

Læs mere

Dæmningen 39 stuen – Udlejet på kun 1 måned!

Halberg & Olsen har allerede efter kun en måned efter mange potentielle spændende lejere udlejet restaurantionslokalerne beliggende på Dæmningen 39 i Vejle.

I forbindelse med udlejningen har vi kontaktet flere forskellige restaurationer udenfor Vejle, samt restaurationskæder for præsentation af lokalerne, her har vi mærket en stor interesse for at drive restaurant i Vejle, hvilket jo er dejligt da tiderne er en smule turbulente.

I udlejningsprocessen kom vi i kontakt med Satya Kaushik, der i dag driver to velbesøgte restauranter i hhv. Herning og Esbjerg.

Satya vil på Dæmningen åbne ”Satyas Restaurant & Cafe”, der serverer ægte Indisk mad.
Satya vil inden åbningen af restauranten i foråret renovere lokalerne, så de kommer til at fremstå indbydende og tidssvarende.

Halberg & Olsen har nu flere interesserede lejere af restaurationslokaler i vores lejekartotek, som ønsker at åbne restaurant i Vejle, så har du et ledigt restaurationslokale, er du meget velkommen til at kontakte os.

Lasse Zinck
Tlf.:  44123619
Mail.: lz@halberg-olsen.dk

Morten Halberg
Tlf.: 28928090
Mail.: mh@halberg-olsen.dk

 

Læs mere

Ollerup-3D-4
Udlejning af rækkehuse i Ollerup, Vester Skerninge
Halberg & Olsen Erhverv kan nu udbyde 40 skønne kvalitetslejeboliger under opførelse til udlejning med indflytning i 2024. 

I Søbakkerne, Vester Skerninge er vi 5 km fra Sydfyns perle, Svendborg. Området omkring boligerne er naturskønt omgivet af skov, marker og sø. Boligerne er beliggende i udkanten af Ollerup, der byder på alle faciliteter til hverdagen.

Boligerne fås i 3 størrelser. Dobbelthuse på 85 m2 eller 95 m2, eller parcelhuse på 105 m2.

Er du blev nysgerrig på boligerne i Søbakkerne? Så se et eksempel på én af boligerne her.

 

Er du ved at opføre boliger til udlejning - eller påtænker du at gå igang, så kan du med fordel kontakte os for et uforpligtende tilbud

Halberg & Olsen Erhverv varetager projektudlejninger med komplet juridisk pakke indeholdende husorden, lejekontrakter, indflytningssyn og -rapporter samt fremvisninger i forbindelse med udlejning og vi følger udlejningen helt til dørs.

Læs mere

I vores søsterselskab Halberg & Olsen Innovation kunne vi i går byde et stort velkommen til Inoyah Devathasan

Inoyah Devathasan er tiltrådt en nyoprettet stilling som byplanlægger.

Inoyah er uddannet civilingeniør i arkitektur og hendes rolle bliver at deltage i udviklingen af Halberg & Olsen Innovations mange projektområder, primært til tæt-lav-boligbyggeri i hele landet.

Halberg & Olsen Innovation leverer færdig lokalplanlagt jord til mange danske byggeselskaber, investeringsselskaber og fonde, som opfører og udlejer rækkehuse.

Læs mere

Mølholm Skovhusene er fuldt udlejet
Nu er der fundet beboere til alle de nyopførte, arkitekttegnede lejeboliger i Mølholm Skovhusene på Skovliljevej i Vejle. 

Der har været stor interesse for de skønne nyopførte arkitekttegnede huse, og de sidste beboere flytter ind lige om lidt, så de kan nyde foråret og sommeren i disse unikke boliger.

Her fra Halberg & Olsen ønsker vi alle beboere tillykke med deres nye hjem, og tak til udlejer for tilliden igennem processen.

Er du ved at opføre boliger til udlejning - eller påtænker du at gå igang, så kan du med fordel kontakte os for et uforpligtende tilbud

Halberg & Olsen varetager projektudlejninger med komplet juridisk pakke indeholdende husorden, lejekontrakter, indflytningssyn og -rapporter samt fremvisninger i forbindelse med udlejning og vi følger udlejningen helt til dørs.

 

Læs mere