Nyheder

I vores søsterselskab Halberg & Olsen Innovation kunne vi i går byde et stort velkommen til Inoyah Devathasan

Inoyah Devathasan er tiltrådt en nyoprettet stilling som byplanlægger.

Inoyah er uddannet civilingeniør i arkitektur og hendes rolle bliver at deltage i udviklingen af Halberg & Olsen Innovations mange projektområder, primært til tæt-lav-boligbyggeri i hele landet.

Halberg & Olsen Innovation leverer færdig lokalplanlagt jord til mange danske byggeselskaber, investeringsselskaber og fonde, som opfører og udlejer rækkehuse.

Læs mere

Mølholm Skovhusene er fuldt udlejet
Nu er der fundet beboere til alle de nyopførte, arkitekttegnede lejeboliger i Mølholm Skovhusene på Skovliljevej i Vejle. 

Der har været stor interesse for de skønne nyopførte arkitekttegnede huse, og de sidste beboere flytter ind lige om lidt, så de kan nyde foråret og sommeren i disse unikke boliger.

Her fra Halberg & Olsen ønsker vi alle beboere tillykke med deres nye hjem, og tak til udlejer for tilliden igennem processen.

Er du ved at opføre boliger til udlejning - eller påtænker du at gå igang, så kan du med fordel kontakte os for et uforpligtende tilbud

Halberg & Olsen varetager projektudlejninger med komplet juridisk pakke indeholdende husorden, lejekontrakter, indflytningssyn og -rapporter samt fremvisninger i forbindelse med udlejning og vi følger udlejningen helt til dørs.

 

Læs mere

Lasse ansat som erhvervsmægler

Pr. 01.12.2022 har vi hos Halberg & Olsen Erhverv ansat en ny erhvervsmægler.

Lasse Zinck er uddannet Ejendomsmægler MDE, og han har masser af erfaring fra det private boligmarked, hvor han har arbejdet hos EDC, Vejle. Nu er Lasse klar til at hjælpe erhvervsdrivende landet over med at finde deres næste investeringsprojekt eller erhvervsdomicil.

Velkommen, Lasse. Vi ser frem til et stærkt og professionelt samarbejde!

Læs mere

Karen ansat som juridisk koordinator

Halberg & Olsen Innovation har pr. 01.12.2022 budt velkommen til Karen Hentze Mortensen.

Karen er blevet ansat som juridisk koordinator, og her skal hun indgå i resten af Innovations-teamet som har rygende travlt med at udvikle byggejord og søsætte projektbyggerier rundt i hele Danmark.
Karen har tidligere arbejdet i den juridiske afdeling hos både Naturstyrelsen og Hybel A/S, og derfor glæder vi os over, at have udvidet husets interne spidskompetencer.

Vi ser frem til et forrygende og professionelt samarbejde!

 

Læs mere

Sælger 36 boliger i en samlet handel

Halberg & Olsen Erhverv har netop gennemført handlen, der omfatter husene Holdgårdsparken 1-75. I alt 36 udlejede huse og en del byggeretter, som senere kan vælges at anvendes af køber såfremt dette ønskes.

Husene i Holdgårdsparken er alle tidligere funktionærboliger for de ansatte på Sdr. Omme fængsel, men blev i 2010 nedlagt og solgt til private købere. Siden har de været privatejet og skiftet ejere et par gange. Alle husene i området er løbende renoveret og forbedret til nutidig standard, og de er særdeles attraktive for lejerne.

Halberg & Olsen ønsker både køber og sælger tillykke med handlen og takker for et godt samarbejde under processen.

Læs mere

Halberg & Olsen sælger jordstykke I Ollerup

Halberg & Olsen har netop solgt et jordstykke i Ollerup ved Svenborg.

Jordstykket er til opførelse af ca. 38 rækkehuse som alle skal udlejes til de mange boligsøgende i Ollerup og Svendborg og omegn. Jordstykket er handlet som selskabshandel.

Halberg & Olsen vil fortsat være involveret i projektet idet disse skal forestå udlejningen og den løbende rådgivning i forbindelse med hvad der skal bygges.

Halberg & Olsen har speciale i salg af tæt-lav bebyggelse over hele Danmark.

Læs mere